Spony utahovací 21 - 122 mm, 12 ks - SKF

Neohodnoceno
Značka: SKF
Upínací – stahovací spony, průměry od 21 do 122 mm, sada 12 kusů – SKF VKJML 01003 Univerzální spony např. pro stažení a zajištění manžet homokinetických kloubů na nápravách osobních a menších užitkových vozidel, spojování hadic (tzv. hadicová spona) apod. Zajištění pomocí tzv. zacvakávacího zámečku. Průměr menších variant: 21 – 64 mm Průměr větších variant: 45 – 122 mm Šířka: 8 mm
Dostupnost ✓ Skladem - ihned k expedici (1 ks)
Můžeme doručit do:
22.4.2024
Kód: 10881523
575 Kč 475 Kč bez DPH
Spony utahovací 21 - 122 mm, 12 ks - SKF
Neohodnoceno
Značka: SKF

Popis produktu není dostupný

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

SKF, to je snižování tření, nákladů, úspora energie a času. Pomáháme k rozvoji průmyslových odvětví a zlepšení každodenního života lidí již od roku 1907. Ve světě utvářeném populačním růstem, urbanizací, digitalizací a ekologickými problémy je průmyslová realita opravdovou výzvou. A právě tady chce SKF být. V samém centru – umožňovat spolehlivé otáčení, aby svět lépe fungoval.

Naše odbornost je založena na vývoji, navrhování a výrobě ložisek, těsnění a mazacích systémů. Kromě toho se zabýváme hodnocením stavu strojů, inženýrstvím a zajišťujeme repasování. Ale hlavně chceme být fórem pro inovace – příležitostí pro naše zákazníky používat nástroje, které nabízíme ke zhodnocení, zlepšení či přepracování funkce jejich rotačních strojů. Místem, kde i nejmenší úprava může znamenat velký rozdíl.

Automobilové náhradní díly SKF | Prvotřídní náhradní díly