Stojan na motocykly - moto stojan, pro uchycení za vidlici, s adaptéry - Bike-Lift

Neohodnoceno
Značka: Bike-Lift

Stojan na motorku pro uchycení za spodní část vidlice – Bike-Lift FS-11.

Speciální montážní - pracovní stojan, umožňující zvednout motorku ve spodní části přední vidlice (za hlavu řízení). Vhodné např. na výměnu kola nebo servis zavěšení. Dodáváno včetně 7 adaptérů v průměrech: 13, 15, 17, 18, 20, 23, 27 mm – možnost přizpůsobení drtivě většině strojů na našich silnicích. Adaptér 23 mm je speciálně navržen pro model Honda CBR.

Upozornění: při práci by mělo zařízení být použito se zadním stojanem, aby se předešlo riziku převrácení a poškození opravované motorky.

 

Dostupnost Není skladem
Kód: 722.83.00
6 224 Kč –8 % 5 726 Kč 4 732 Kč bez DPH
Stojan na motocykly - moto stojan, pro uchycení za vidlici, s adaptéry - Bike-Lift
Neohodnoceno
Značka: Bike-Lift
Stojan na motocykly - moto stojan, pro uchycení za vidlici, s adaptéry - Bike-Lift
6 224 Kč –8 %

Popis produktu není dostupný

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Společnost Bike-Lift Europe se sídlem v Parmě a provozním ústředím v Sanguinaro di Fontanellato je nová společnost, která získala historickou značku Bike-Lift, lídra v oblasti výroby vybavení a příslušenství pro motocykly a vybavení motocyklových dílen. Tato značka je po celém světě oceňována hlavními výrobci motocyklů a všemi mezinárodními zákazníky díky třicetiletým zkušenostem, neustálým inovacím, pozornosti věnované detailům a poprodejní pomoci. To jsou silné stránky, které umožňují společnosti Bike-Lift Europe dodávat výrobky, jako jsou elektrické zvedáky a stojany, mezinárodně oceňované pro svou kvalitu, funkčnost a design.

Díky zkušenostem získaným v průběhu let se společnost Bike-Lift Europe etablovala na trhu a nabízí nejširší sortiment modulárního nábytku a profesionálního vybavení a také produkty pro podporu každodenní práce motocyklové dílny. Tento výsledek tlačí společnost k neustálým inovacím, k předvídání nových trendů a k neustálému zajišťování efektivity, bezpečnosti a kvality.


Home eng - Bike-Lift