Nabíječka Li-Ion baterií 20 V/2 A - ADLER 3411.6

Neohodnoceno
Značka: ADLER

Nabíječka akumulátorových Li-Ion baterií aku-nářadí ADLER pro použití jako druhá / náhradní.

obj. č. 3411.6

Dostupnost Vyprodáno
Kód: 34116
527 Kč 436 Kč bez DPH
Nabíječka Li-Ion baterií 20 V/2 A - ADLER 3411.6
Neohodnoceno
Značka: ADLER

Popis produktu není dostupný

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Firma Adler poskytuje nástroje a nářadí k řešení problémů. Naše nástroje nejen že usnadňují a zefektivňují práci, ale také nabízíme nejlepší poměr ceny a kvality nářadí. Plně se věnujeme navrhováním dobrých řešení pro odborníky. Neustále rozšiřujeme nabídku a podporujeme zákazníky v jejich podnikání a uživatele v jejich každodenní práci, která vyžaduje dovednosti a znalosti.

Víme, že někdy musíme jednat rychle a že výjimečné situace vyžadují rychlé změny. Nebojíme se výzev, ale rozumně odhadujeme rizika. A ano, máme rádi inovace. Neustále hledáme nová řešení, sledujeme technologický vývoj a hledáme inovace. Před uvedením nového nástroje na trh jej testujeme v nejnáročnějších podmínkách v našich dílnách.

Pomocí nástrojů Adler můžete v jakékoli dílně dělat vše, co si přejete. Profesionálové i domácí kutilové si mohou vybrat z několika stovek nástrojů a příslušenství. Mohou řezat, svařovat, pumpovat, nafukovat, vrtat, leštit a šroubovat. To vše díky našim ergonomickým, odolným a účinným přístrojům. Náš tým vyvinul sortiment Adler tak, aby přizpůsobil nabídku každému oboru. Neustále hledáme nová řešení, sledujeme vývoj technologií a testujeme prototypy. To vše proto, abychom posílili důvěru uživatelů v nářadí Adler.



Adler Logo