Přístroj pro čištění/mytí dílů MH9037

Neohodnoceno
Značka: Genborx

Přístroj MH9037 je určený pro běžné mytí/čištění předmětů, jako jsou např. součástky v autoopravnách, díly strojů v průmyslové údržbě apod. Má robustní ocelové provedení a lze ho postavit na pracovní stůl nebo instalovat na stěnu. Zabere tak málo místa, že ho může mít jako standardní výbavu prakticky každý automechanik.
Základními konstrukčními komponenty jsou vyklápěcí mycí vana, skříň přístroje s elektrickým čerpadlem a s ovládáním a kartáčová stříkací/mycí pistole na flexibilní hadičce. Čistící kapalina stále cirkuluje v uzavřeném okruhu.
Pro tento mycí stůl se používají čisticí kapaliny určené do ekologických mycích stolů, např. Purgasol, Arva, atd., voda a vodouředitelné mycí přípravky (pH v rozmezí 6 až 8). Nelze ale používat benzin, petrolej, naftu, trichlorethylen, perchlorethylen, aceton apod.


Parametry:

napájecí napětí
cirkulace čisticí kapaliny
objem čisticí kapaliny
max. teplota čisticí kapaliny 
vnější rozměry
230 V / 50 Hz / 26 W
2,7-3,3 l/min
14 l
50°C
560 x 545 x 630 mm
Dostupnost 2-3 dny
Můžeme doručit do:
25.4.2024
Kód: 6810000009037
8 412 Kč –4 % 7 992 Kč 6 605 Kč bez DPH
Přístroj pro čištění/mytí dílů MH9037
Neohodnoceno
Značka: Genborx
Přístroj pro čištění/mytí dílů MH9037
8 412 Kč –4 %

Popis produktu není dostupný

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Genborx je chráněnou obchodní značkou firmy AKADEA s.r.o. Pod tímto názvem se na český a na slovenský trh dodávají produkty jako například ruční a elektrické nářadí dovážené přímo (bez mezičlánku) od významných zahraničních výrobců z řady zemí světa. O kvalitní obchodní portfolio se stará profesionální tým odborníků, kteří monitorují klíčové světové trhy a provádějí výběr nových produktů. Tito specialisté také průběžně sledují a hodnotí kvalitu zboží. Záruční i pozáruční servis je v celé ČR zajištěn vlastním technickým a servisním oddělením.

Produkty s označením Genborx oceňuje díky jejich kvalitě a příznivé ceně stále větší počet jak velkoobchodních partnerů, tak koncových spotřebitelů.