Elektrický hoblík TE-PL 900, 900 W, s paralelním a hloubovým dorazem - Einhell Expert

Neohodnoceno
Značka: Einhell

Hoblík s elektrickým pohonem, výkon 900 W, s automatickou parkovací patkou a volitelným výhozem pilin vlevo/vpravo, v sadě s hoblovacími dorazy – Einhell Expert TE-PL 900

Výkonný nástroj pro aplikace s hloubkou řezu až 3 milimetry. Velká řezná plocha a výkon 900 W poskytují optimální výsledky hoblování. Vyhazovač třísek lze nastavit na jednu ze dvou stran a zajišťuje flexibilitu při práci, zatímco pevné hliníkové plochy poskytují přesné výsledky. Hoblovací plocha má navíc tři drážky ve tvaru písmene V pro snadné srážení hran.

Automatická parkovací patka chrání jak obrobky, tak hoblovací nůž. Ergonomická rukojeť zajišťuje pevné a bezpečné držení pro snadnou práci i při dlouhých pracovních sezeních a měkká rukojeť zajišťuje pohodlnou manipulaci. K dispozici je kabelová spona, která umožňuje snadné zabezpečení kabelu při navíjení. Pro rychlou výměnu nože je přímo na nástroji místo pro uložení příslušenství.

Součástí dodávky je paralelní doraz pro přesné hoblování, hloubkový doraz pro hoblování do hloubky a hoblovací nůž TCT (oboustranný nůž).

 

Vlastnosti:

- výkonný ruční hoblík pro práci do hloubky 3 mm

- velký hoblovací válec pro optimální výsledky hoblování

- pro flexiibilitu práce lze na obou stranách zvolit vyhazování třísek

- ochrana obrobku a hoblovacího nože díky automatické parkovací patce

- základní deska se 3 drážkami ve tvaru V pro snadné srážení hran

- ergonomicky tvarovaná rukojeť pro práci bez únavy

- bezpečné a uživatelsky příjemný manipulace díky měkkému držadlu

- místo pro uložení příslušenství přímo na zařízení pro rychlou výměnu nože

- kabelová spona pro snadné upevnění navinutého kabelu

- dodáváno včetně paralelní vodící lišty pro přímé a přesné výsledky hoblování, hloubkového dorazu a 1x TCT hoblovacího nože pro vysokou kvalitu povrchu

 

Technické parametry:

- síťová přípojka: 230 V | 50 Hz

- výkon: 900 W

- šířka hoblování: 82 mm

- hloubka úběru: 3 mm

- falcovací hloubka: 18 mm

 

Logistické parametry:

- délka: 370 mm

- šířka: 185 mm

- výška: 200 mm

- hrubá hmotnost balení: 4 kg

- hmotnost výrobku: 3.6 kg

Dostupnost Do týdne
Můžeme doručit do:
30.4.2024
Kód: 4345320
3 345 Kč –18 % 2 743 Kč 2 267 Kč bez DPH
Elektrický hoblík TE-PL 900, 900 W, s paralelním a hloubovým dorazem - Einhell Expert
Neohodnoceno
Značka: Einhell
Elektrický hoblík TE-PL 900, 900 W, s paralelním a hloubovým dorazem - Einhell Expert
3 345 Kč –18 %

Popis produktu není dostupný

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Firma Einhell-UNICORE s.r.o. je dceřinou společností firmy Einhell Germany AG se sídlem v Karlových Varech. Einhell v České republice vznikl v roce 2007 a každým rokem se rozrůstá. V současnosti se o naše zákazníky stará tým 25 lidí. Einhell-UNICORE s.r.o. nabízí svým zákazníkům také péči vyškolených servisních techniků, a to přímo v servisním středisku v Karlových Varech.

Einhell je jedním z předních dodavatelů interně vyvinutých a distribuovaných řešení pro domácí kutily i profesionály. Společnost Einhell již více jak 55 let využívá své odborné zkušenosti získané ze vztahů s odběrateli ve více jak čtyřiceti zemích světa při dodávání ručního i stacionárního elektrického nářadí, a to včetně zahradní a čerpací techniky. Každý náš výrobek je testován odborníky v praxi z hlediska kvality a bezpečnosti. Kromě toho jsou naše výrobky již během vývoje v Německu podrobeny důkladnému testování a kontrole.

Rodina výrobků Power X-Change se řídí heslem „1 baterie. 1000 možností “. Jedná se o inovativní a stále rostoucí bateriový systém společnosti Einhell. Do této rodiny patří více než 100 akumulátorových nástrojů pro vaši dílnu a zahradu. Power X-Change je jedním z nejrozsáhlejších a nejmodernějších bateriových systémů na trhu.

Společnost Einhell se zaměřuje na vytvoření udržitelného mezinárodního růstu a na posílení své pozice na trhu dodávání, „vysoké kvality za nejlepší cenu“.
Einhell Germany AG Logo Vector - (.SVG + .PNG) - GetLogo.Net

 
 

Podobné produkty

Elektrický hoblík TC-PL 750, 750 W, automatická parkovací patka - Einhell Classic
1 311 Kč bez DPH
1 586 Kč

Hoblík s elektrickým pohonem, výkon 750 W, s automatickou parkovací patkou – Einhell Classic TC-PL 750 Výkonný ruční hoblík pro použití do hloubky úběru dva...

Kód: 4345310