Přípravek pro odstranění netěsnosti olejových těsnění, 150 ml - Petec

Neohodnoceno
Značka: Petec

Speciální přípravek/aditivum pro všechny motorové, převodové a strojní oleje pro odstranění netěsností kvůli stárnoucím těsněním, 150 ml - Petec 80150

Při delším provozu motorů, převodovek, automatických převodovek, rozvodovek, servořízení, hydraulických systémů s hydraulickými kapalinami na bázi minerálních olejů a strojů v průmyslové oblasti dochází často jako důsledek stárnutí těsnění k menšímu či většímu úniku oleje z těchto agregátů. V řadě případů mohou být takové netěsnosti bez větších nákladů odstraněny jednoduchým přidáním přípravku Leck-Stop do oleje netěsného agregátu.

- zvyšuje elasticitu ztvrdlých těsnění a radiálních těsnicích kroužků a způsobuje určitý efekt bobtnání, což obnoví původní těsnicí schopnost

- impregnuje vadná těsnění

- viskozita přípravku 13 + 3 s (Ford-pohár, 4 mm tryska)

 

Aplikace:

Leck-Stop se přidává do oleje utěsňovaného agregátu v množství odpovídajícímu 3 % celkové olejové náplně, tzn. například do olejové náplně 5 l se přidá 150 ml přípravku Leck-Stop. Následně se agregát nechá nejméně 20 minut v chodu, aby se přípravek rozptýlil v celkovém množství oleje a dosáhl oblasti, kterou má utěsnit. V průběhu následujících 3 provozních hodin zamezí přípravek většinou všechny netěsnosti. Doporučuje se asi po 5 provozních hodinách dotáhnout předepsaným momentem všechny šrouby utěsňovaného agregátu a ten očistit od olejových nečistot. Pak bude možné zjistit, zda přípravek utěsnil všechny netěsnosti.

Leck-Stop lze přidat do olejových náplní i preventivně.

Dostupnost Vyprodáno
Kód: 10114843
994 Kč 821 Kč bez DPH
Přípravek pro odstranění netěsnosti olejových těsnění, 150 ml - Petec
Neohodnoceno
Značka: Petec

Popis produktu není dostupný

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

PETEC je středně velká, moderní a prozíravá společnost se sídlem v Schlüsselfeldu v Horních Frankách. Náš rozsáhlý sortiment chemicko-technických výrobků poskytuje našim zákazníkům ty správné produkty pro dokonalé profesionální výsledky.

Již od založení firmy v roce 1991 se zaměřujeme na kvalitu a neustálý vývoj nových technik, které byly klíčem k našemu úspěchu na trhu. Síla vztahů, které máme se zákazníky, znamená, že můžeme nabídnout nadstandardní služby a podporu, systém řízení kvality, certifikované produkty, poradenství v oblasti používání a školení, stejně jako přidanou hodnotu k probíhajícímu vývoji produktů a systémovým řešením.

Portfólio produktů se značkou PETEC představují nejrůznější lepidla, těsnicí tmely (klasické, karosářské, montážní atd.), prostředky na těsnění závitů, speciální maziva (silikonová, grafitová, měděná, multifunkční atd.), přípravky pro čištění vstřikovacích systémů, chladičů, brzd apod., antikorozních sprejů, bleskových uvolňovačů zarezivělých šroubových spojení, ale i materiálů pro ošetřování dutin a spodků karosérií atd. 

 

Home - Petec | International