Solvina SOLSAPON 500 g, na odolné nečistoty

Neohodnoceno
Značka: Solvina

Pilinová mycí pasta na ruce na odolnou špínu, s glycerinem, 0.5 kg v kelímku, pomerančový parfém – Solvina SOLSAPON

Speciální prostředek pro osobní hygienu s vysokým mycím účinkem, vhodný pro časté použití. Složky na bázi přírodních materiálů pomáhají čistit pokožku hluboko do pórů.

Důkladně odstraňuje odolné nečistoty z pokožky: oleje, tuky, maziva, pryskyřice, saze, grafit a další. Obsahuje glycerin, který příznivě působí na pokožku, zanechává ji hebkou a svěží.

 

Oblasti použití: domácnosti, dílny, autoservisy, stavebnictví, zemědělství, těžký průmysl.

Dostupnost Do týdne
Můžeme doručit do:
2.5.2024
Kód: 114.03
107 Kč 88 Kč bez DPH
Solvina SOLSAPON 500 g, na odolné nečistoty
Neohodnoceno
Značka: Solvina

Popis produktu není dostupný

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Naše ryze česká rodinná společnost Zenit, spol, s r. o. Vám již 30. rokem pomáhá s úklidem. Ve svém vlastním závodě v Čáslavi vyrábíme prostředky bytové chemie, kosmetické přípravky a čističe pro profesionální úklid. Mezi nejznámější značky patří Real, Solvina, Real green, Hit, Lena, Laguna, Riva, Alba efekt, Real profi. 

V naší vývojové laboratoři vyvíjíme podle nejnovějších vědeckých poznatků prostředky, které splňují potřeby a očekávání zákazníků a vyhovují všem legislativním předpisům. Jsme schopni rychle reagovat na změny požadavků na vzhled a funkčnost při zachování vysoké kvality a přijatelné ceny, která je dnes neméně důležitá.

Od roku 2003 máme systém řízení kvality certifikovaný dle normy ISO 9001, který je každoročně prověřován společností Bureau Veritas pomocí externích kontrolních auditů. V analytické a mikrobiologické laboratoři prověřujeme kvalitu výrobků v každé fázi výrobního procesu.

Solvina