Přípravky pro diagnostiku, natlakování turbosystémů - QUATROS QS30417

Neohodnoceno
Značka: QUATROS

Přístroj pro kontrolu systému přeplňování (turba) a chlazení a odhalování netěsností, sada manometru s hadičkou a 4 páry adaptérů v plastovém kufru – QUATROS QS30417

Speciální nástroj na diagnostiku turbosystémů. Snadno a rychle odhalí netěsnosti (praskliny ve vedení, povolené spoje apod.), kvůli kterým přeplňování nefunguje, jak má. Podobné závady nepříznivě ovlivňují chod a výkon motoru. Lze použít i na chladicí systém.

Snadné použití: pomocí adaptérů se přípravek připojí na přeplňování a regulovaným vzduchem z externího zdroje, přivedeným integrovanou hadičkou, se systém natlakuje. Na manometru je pak možné sledovat případný pokles tlaku a v jeho případě pak začít hledat závadu.

Univerzální varianta se stupňovitými adaptéry pro většinu systémů.

 

Sada obsahuje:

- 1x tlakoměr (manometr)

- 1x vstupní stupňovitý adaptér 35/40/55 mm, se vzduchovou rychlospojkou

- 1x záslepka adaptéru 35/40/45 mm

- 1x vstupní stupňovitý adaptér 50/55/60 mm, se vzduchovou rychlospojkou

- 1x záslepka adaptéru 50/55/60 mm

- 1x vstupní stupňovitý adaptér 65/70/75 mm, se vzduchovou rychlospojkou

- 1x záslepka adaptéru 65/70/75 mm

- 1x vstupní stupňovitý adaptér 80/85/90 mm, se vzduchovou rychlospojkou

- 1x záslepka adaptéru 80/85/90 mm

Dostupnost Vyprodáno
Kód: QS30417
3 224 Kč –5 % 3 062 Kč 2 531 Kč bez DPH
Přípravky pro diagnostiku, natlakování turbosystémů - QUATROS QS30417
Neohodnoceno
Značka: QUATROS
Přípravky pro diagnostiku, natlakování turbosystémů - QUATROS QS30417
3 224 Kč –5 %

Popis produktu není dostupný

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Pod značkou QUATROS dostanou zákazníci nástroje a nářadí (nejen) k opravám automobilů.

Sortiment zahrnuje například aretační přípravky a nářadí pro nastavení časování motorů, stahováky, sortiment pro brzdový systém, chlazení a klimatizace, karosářské práce a mnoho dalšího. Firma vyrábí i těžší dílenské vybavení, jako zvedáky na automobily, jeřáby a hydraulické lisy.

Společnost byla založena jako reakce na vysokou poptávku po profesionálních nástrojích za příznivé ceny. Během krátké doby si získala díky kvalitě a širokému sortimentu skvělou reputaci mezi profesionály i amatéry. Ti oceňují především vynikající poměr mezi kvalitou a cenou.

Díky široké síti obchodních partnerů po celé Evropě se produkty značky QUATROS vyrábějí a distribuují ve velkém měřítku. Pro zákazníka to znamená kromě snadné dostupnosti především jistotu, že nástroj si bude moci pořídit za atraktivní cenu.

Pro český a slovenský trh je firma MojeDílna.cz výhradním dodavatelem značky QUATROS! Nářadí od nikoho nepřekupujeme, ale dovážíme ho přímo od výrobce. Proto si můžete být vždy jisti, že si u nás koupíte nástroje značky QUATROS za skvělé ceny a se zárukou.

Velkoobchod QUATROS

Výrobky QUATROS dodáváme také velkoobchodně za výrazně konkurenceschopné ceny! Pro více informací nás, prosím, neváhejte kontaktovat na telefonním čísle +420 775 400 912, nebo na emailu velkoobchod@mojedilna.cz.

 Aretace ozubeného kola vačkové hřídele VW, ŠKODA, SEAT TSI 1.0 - QUATROS  QS10218 - MojeDílna