Hydraulický zvedák HSWH 15 TOP

Neohodnoceno
Značka: Unicraft®

Vážení zákazníci, omluváme se, ale tento výrobek má delší dobu dodání. Jsme proto nuceni dočasně pozastavit jeho prodej. Předpokládaný termín opětovného spuštění prodeje je druhá polovina roku 2022.
Hydraulický zve

Dostupnost Není skladem
Kód: 6211015
4 504 Kč 3 722 Kč bez DPH
Hydraulický zvedák HSWH 15 TOP
Neohodnoceno
Značka: Unicraft®

Popis produktu není dostupný

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Pokud chcete nakupovat výrobky za velmi rozumnou cenu, pak se u společnosti UNICRAFT zaručeně rozhodnete správně. Díky inteligentní a moderní konstrukci a použití vysoce kvalitních komponentů si můžete být jisti, že získáte výrobek, který zaručuje maximální spolehlivost a bezpečnost provozu.

Výrobky UNICRAFT přesvědčí uživatelskou přívětivostí, nejlepším možným vybavením a snadnou manipulací. Naše dlouholeté zkušenosti jsou zárukou nejvyšší úrovně kvality a kompetence. UNICRAFT nabízí širokou škálu kvalitních výrobků pro vaši dílnu.

Cenové srovnání mezi skutečně rovnocennými a srovnatelnými výrobky vám nabízí jistotu, že nákupem značkového výrobku UNICRAFT získáte výrobek, který snese srovnání z hlediska snadného používání, funkcí, kvality, technického zpracování a poměru ceny a výkonu a je pro vás správným rozhodnutím při nákupu.

Unicraft