Aku šroubovák TE-SD 3,6/1 Li, 3.6 V 1500 mAh, Li-Ion - Einhell Expert

Neohodnoceno
Značka: Einhell

Šroubovák na bateriový – akumulátorový pohon, max. točivý moment 4,5 Nm, s LED světlem a sadou bitů – Einhell Expert TE-SD 3,6/1 Li

Aku šroubovák Einhell TE-SD 3,6/1 Li se nejen příjemně drží, ale také jediným stisknutím tlačítka naplno rozvine svou sílu. Výměna bitů je rychlá a intuitivní díky magnetickému držáku bitů 6,35 mm – 1/4“. Optimální práci v tmavých prostorách umožňuje integrované osvětlení LED. Ergonomický design a měkký úchop nabízí i při delším používání bez přerušení optimální komfort a práci bez únavy.

Nástroj je vybaven 10dílnou sadou bitů a je tedy připraven k okamžitému použití. Robustní kovová převodovka zajišťuje maximální životnost. Uklizený je během chvilky, protože vysoce kvalitní kovový box pro bezpečné uložení chránící proti nárazům je součástí dodávky.

Vždy připraveno k použití díky lithium-iontové technologii bez samovybíjení. Vybavení zahrnuje 3,6 V/1500m Ah baterii s pokročilým mechanismem nabíjení prostřednictvím mikro USB nabíječky.

 

Vlastnosti:

- pokročilý mechanismus nabíjení pomocí mikro USB nabíječky

- rychlá a intuitivní výměna bitů díky magnetickému držáku

- optimální práce v tmavých prostorách díky osvětlení LED

- komfort při držení díky ergonomickému designu a měkkému úchopu

- maximální odolnost díky robustní kovové převodovce

- okamžitě připraveno k použití díky 10dílné sadě bitů

- vysoce kvalitní kovový box pro bezpečné uložení odolné proti nárazům

 

Technické parametry:

- baterie: 3.6 V | 1500 mAh | Li-Ion

- doba nabíjení: 3-5 hod.

- volnoběžné otáčky: 180 min^-1

- max. točivý moment tvrdý: 4.5 Nm

- nástrojový držák: Bit holder (6,35mm – 1/4“) | Magnetic

 

Logistické parametry:

- délka: 185 mm

- šířka:185 mm

- výška: 60 mm

- hrubá hmotnost balení: 0.844 kg

- hmotnost výrobku: 0.358 kg

Dostupnost Do týdne
Můžeme doručit do:
14.5.2024
Kód: 4513501
1 063 Kč 879 Kč bez DPH
Aku šroubovák TE-SD 3,6/1 Li, 3.6 V 1500 mAh, Li-Ion - Einhell Expert
Neohodnoceno
Značka: Einhell

Popis produktu není dostupný

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Firma Einhell-UNICORE s.r.o. je dceřinou společností firmy Einhell Germany AG se sídlem v Karlových Varech. Einhell v České republice vznikl v roce 2007 a každým rokem se rozrůstá. V současnosti se o naše zákazníky stará tým 25 lidí. Einhell-UNICORE s.r.o. nabízí svým zákazníkům také péči vyškolených servisních techniků, a to přímo v servisním středisku v Karlových Varech.

Einhell je jedním z předních dodavatelů interně vyvinutých a distribuovaných řešení pro domácí kutily i profesionály. Společnost Einhell již více jak 55 let využívá své odborné zkušenosti získané ze vztahů s odběrateli ve více jak čtyřiceti zemích světa při dodávání ručního i stacionárního elektrického nářadí, a to včetně zahradní a čerpací techniky. Každý náš výrobek je testován odborníky v praxi z hlediska kvality a bezpečnosti. Kromě toho jsou naše výrobky již během vývoje v Německu podrobeny důkladnému testování a kontrole.

Rodina výrobků Power X-Change se řídí heslem „1 baterie. 1000 možností “. Jedná se o inovativní a stále rostoucí bateriový systém společnosti Einhell. Do této rodiny patří více než 100 akumulátorových nástrojů pro vaši dílnu a zahradu. Power X-Change je jedním z nejrozsáhlejších a nejmodernějších bateriových systémů na trhu.

Společnost Einhell se zaměřuje na vytvoření udržitelného mezinárodního růstu a na posílení své pozice na trhu dodávání, „vysoké kvality za nejlepší cenu“.
Einhell Germany AG Logo Vector - (.SVG + .PNG) - GetLogo.Net

 
 

Podobné produkty

Aku šroubovák se sadou 43 bitů, 3,6 V - NEO tools 04-200
1 001 Kč bez DPH
1 211 Kč

Aku šroubovák se sadou 43 bitů, 3,6 V, maximální točivý moment 2,1 Nm - NEO tools 04-200. Multifunkční přímý aku šroubovák je určen pro různé jemné práce při výrobě, opravách...

Kód: 04-200