Prořezávací pila GC-EC 750 T, elektrická 750 W, teleskopická tyč - Einhell Classic

Neohodnoceno
Značka: Einhell

Elektrická prořezávací pila na větve, výkon 750 W, řetěz a lišta Oregon, s výsuvnou rukojetí a celkovou max. délkou 280 cm – Einhell Classic GC-EC 750 T

Výkonný přístroj, který ze stoje na zemi umožňuje rychle a bez námahy odříznout větve ve vyšších patrech stromů. Díky vysoce kvalitní liště a řetězu OREGON je dosaženo čistého provedení řezu. Napnutí řetězu bez použití nářadí, nastavitelná přídavná rukojeť a nastavitelný popruh zajišťují maximální komfort při práci.

Nástroj má praktickou sklolaminátovou teleskopickou tyč, kterou lze přesně nastavit na požadovanou pracovní výšku. Olejová nádrž pro automatické mazání řetězu je vybavena velkým okénkem, které kdykoli umožňuje zcela pohodlnou kontrolu hladiny oleje.

Přívodní kabel elektrické prořezávací pily je chráněn držákem kabelu pro odlehčení tahu.

 

Vlastnosti:

- vysoce kvalitní řetěz a lišta OREGON

- napínání řetězu bez použití nářadí

- olejová nádrž pro automatické mazání řetězu s velkým průzorem

- sklolaminátová teleskopická tyč

- nastavitelná přídavná rukojeť

- nastavitelný popruh

- držák kabelu pro odlehčení tahu

 

Technické parametry:

- síťová přípojka: 220-240 V | 50 Hz

- výkon: 750 W

- délka meče: 200 mm

- řezná délka: 180 mm

- řezná rychlost: 11 m/s

- objem olejové nádrže: 60 ml

- celková délka: 185 cm - 280 cm

 

Logistické parametry:

- délka: 1750 mm

- šířka: 178 mm

- výška: 116 mm

- hrubá hmotnost balení: 5.34 kg

- hmotnost výrobku: 3.87 kg

Dostupnost Do týdne
Můžeme doručit do:
16.5.2024
Kód: 4501210
3 676 Kč –17 % 3 015 Kč 2 492 Kč bez DPH
Prořezávací pila GC-EC 750 T, elektrická 750 W, teleskopická tyč - Einhell Classic
Neohodnoceno
Značka: Einhell
Prořezávací pila GC-EC 750 T, elektrická 750 W, teleskopická tyč - Einhell Classic
3 676 Kč –17 %

Popis produktu není dostupný

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Firma Einhell-UNICORE s.r.o. je dceřinou společností firmy Einhell Germany AG se sídlem v Karlových Varech. Einhell v České republice vznikl v roce 2007 a každým rokem se rozrůstá. V současnosti se o naše zákazníky stará tým 25 lidí. Einhell-UNICORE s.r.o. nabízí svým zákazníkům také péči vyškolených servisních techniků, a to přímo v servisním středisku v Karlových Varech.

Einhell je jedním z předních dodavatelů interně vyvinutých a distribuovaných řešení pro domácí kutily i profesionály. Společnost Einhell již více jak 55 let využívá své odborné zkušenosti získané ze vztahů s odběrateli ve více jak čtyřiceti zemích světa při dodávání ručního i stacionárního elektrického nářadí, a to včetně zahradní a čerpací techniky. Každý náš výrobek je testován odborníky v praxi z hlediska kvality a bezpečnosti. Kromě toho jsou naše výrobky již během vývoje v Německu podrobeny důkladnému testování a kontrole.

Rodina výrobků Power X-Change se řídí heslem „1 baterie. 1000 možností “. Jedná se o inovativní a stále rostoucí bateriový systém společnosti Einhell. Do této rodiny patří více než 100 akumulátorových nástrojů pro vaši dílnu a zahradu. Power X-Change je jedním z nejrozsáhlejších a nejmodernějších bateriových systémů na trhu.

Společnost Einhell se zaměřuje na vytvoření udržitelného mezinárodního růstu a na posílení své pozice na trhu dodávání, „vysoké kvality za nejlepší cenu“.
Einhell Germany AG Logo Vector - (.SVG + .PNG) - GetLogo.Net